HUNDE-PSYKOLOGEN.DK

SOR Hundeskole,  - en snude foran

Intelligent Træning & Adfærdsbehandling
 


Træning og adfærdsforståelse for alle hunde....
Sorø
Boldbanerne
v/ Skolevej 2-4
Frederiksberg
4180 Sorø
Prispolitik

Enhver tilmelding til og dermed betaling af kurser, drop in tilbud eller foredrag er økonomisk bindende. Se aktuelle Kurser & Foredrag mm. på forsiden.


Læs her om indholdet af kurser & foredrag mm.🙂   Optræder denne smiley, kan man tilmelde sig pr. gang og nøjes med at betale for de gange, man tilmelder sig.

Læs mere om SOR Hundeskoles kursustilbud m.m. samt alt vedrørende tilmelding på
www.hundeskole.dk 


HOLDTRÆNING

Pack Bonding 1 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Begyndere ( Sorø )

- holdtræning for hvalpe & unghunde

Dette kursus er så absolut det mest grundlæggende for enhver hundeejer og derfor også det mest eftertragtede all round-kursus. Her starter vi fra bunden. Vi grundlægger den gode kontakt, - lærer at sætte grænser for hunden, - grundlægger den basale lydighed med både deløvelser/hjælpeøvelser, som styrker hundens lyst til og forståelse for at lære samt grundig gennemgang af gængse øvelser. Vi kommer hele vejen rundt om, hvad der kræves for at være en god hundeejer.

Varighed : 7 x praktisk træning + foredrag ( " God Ejer - God Hund )

Pris : 975 kr. 
Pack Bonding 2 / Lydighed og Adfærdsforståelse for Fortsættere ( Sorø )

- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Vi fortsætter her, hvad vi grundlagde på Pack Bonding 1-kurset. Selvom vi kom alle de mest nødvendige øvelser igennem på begynderkurset, er det ikke blevet cementeret i en grad, så man endnu kan stole på hunden. På dette kursus arbejder vi med, hvordan man helt konkret øger graden af lydighed under stigende provokationer. Skal din hunds lydighed være brugbar i dagligdagen, skal du træne indtil den er det. I fællesskab kan vi lave forskellige set ups, som man sjældent har muligheder for, når man træner alene for sig selv. Derfor er det en god ide at fortsætte træningen indtil man har stabiliseret hundens lydighed under påvirkning af andre hunde og mennesker.

Varighed : 7 x praktisk træning + foredrag ( " Succesfuld Træning " )

Pris : 975 kr. 
Pack Bonding 3 / Lydighed og Øvelsesforståelse for Øvede ( Sorø )

- holdtræning for unghunde & voksne hunde

Her kan du deltage, når du har modtaget den basale træning og adfærdsforståelse på Pack Bonding 1 og 2.

Ønsker du mere fokus på øvelserne ( lineføring, sit under gang, dæk under gang, stå under gang, apport, apport over spring,  fremadsendelse etc. ) ? Er du en dedikeret hundefører, som har et mål med din træning ( f.eks. prøver / lydighedskonkurrencer / jagt ), - som træner flere gange ugentligt og målrettet, så er dette tilbudet for dig. Det forudsættes, at du ikke har særlige adfærdsproblemer med din hund!

 Ring evt. for en snak.  

Max.deltagere : 10 pers.

Varighed : 7 x praktisk træning + teoriaften 

Pris : 975 kr. ( 1. sæson ) / 875 kr. ( 2. sæson ) / 75 kr. pr. gang ( efter 2. sæson )   


DROP IN TILBUD

Hundesprog i Praksis ( Sorø )

Mange hunde får problemer ift. andre hunde, - ofte på trods af, at ejer ihærdigt har forsøgt at socialisere hunden så godt som muligt.

Men en god socialisering handler ikke om, at hunden skal ud og lege med en masse andre hunde/hvalpe. En god socialisering handler først og fremmest om at få lov til at vokse op i tryghed ift. andre hunde. Alt for ofte bliver hundens kommunikation mistolket pga. for lille viden på hundens sprog.

Dette tilbud er for dig, som ønsker en større forståelse for hunden og dens sprog i praksis. Kurset er bygget op om et antal hundemøder, hvor 2 hunde sættes sammen ad gangen.

I løbet af de forskellige hundemøder vil der blive kommenteret og fortalt, hvad der sker hund og hund imellem. Alle interesserede er velkomne. 

NB! Man deltager uden egen hund. 


Pris : 200 kr.

Sted : Oplyses ved tilmelding.

Hvalpe, -Miljø & Træning 🙂

- et godt supplement til begyndertræningen!

Får man hvalp på et tidspunkt, hvor man ikke lige kan komme på et begynderhold, - eller ønsker man at supplere sin holdtræning, kan drop in tilbud være godt. Her kan du nøjes med at tilmelde dig én dato ad gangen. 

"Hvalpe, -Træning & Miljø" er en god blanding af hvalpetræning og miljøtræning. Vi øver kontakt på forskellig vis samt små lydighedsøvelser  bl.a. indkald, mens hvalpene oplever de forskellige miljøer, hvor træningen foregår.

  Pris pr. gang : 130 kr.Gå Tur & Træn 🙂

- træn din hund i den "virkelige" verden!

Dette er et tilbud til alle, som ønsker at træne i mere naturlige omgivelser end på en træningsplads. Det forudsættes, at man har deltaget på Pack Bonding 1 kurset ( for begyndere ) eller tilsvarende, - eksempelvis en adfærdskonsultation, privattimer eller et weekendseminar. Kendskab til vores indgangsvinkler i træningen er nødvendig. Ligeledes skal din hund være fyldt mindst 8 mdr. Træningen vil foregå som en gåtur på ca. 1½ time gennem skov / by med indlagte øvelser.

De grundlæggende principper indenfor Pack Bonding repeteres således at hunden lærer at komme ved kald i alle situationer, - sidde og lægge sig i alle dagligdags-situationer, - at passere og ignorere andre forbipasserende hunde og trafikanter samt følge sin ejer både tæt ved og på afstand.

Ud over lydighedsøvelser indgår også enkelte søgeøvelser ( tab af genstande ) samt sjove aktiveringsøvelser.

Pris pr. gang : 130 kr.

FOREDRAG

Foredrag  " God Ejer - God Hund " ( Sorø )

Du sender hele tiden signaler til din hund. Alt, hvad du gør, og alt, hvad du siger, enten understøtter eller undergraver, hvilken position, du har i forholdet til din hund. Dette har stor indvirkning på, hvordan din hund reagerer på dig. Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.


Sted :  Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 275 kr. ( Aktuelle kursister på Pack Bonding 1-hold undtaget i Sorø)

Varighed : 3 timer
Foredrag  " Succesfuld Træning " ( Sorø )

I dette foredrag sættes fokus på den bevidste kommunikation, vi praktiserer under selve træningen af hunden. Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.Sted :  Pedersborg skole, Rustkammervej 76, Sorø

Entre-pris: 275 kr. ( Aktuelle kursister på Pack Bonding 2-hold undtaget i Sorø )

Varighed : 3 timer
Foredrag  " Optimal Succes " ( Sorø )

Et tilbud for dem, som ønsker at få den fulde forståelse for, hvordan man opbygger en rigtig god, hurtig og ikke mindst stabil øvelse. Bliv bevidst om detaljerne i din træning, - det er dét, som gør, at nogle hundeførere bliver bedre end andre. Under foredraget gennemgås følgende spørgsmål : Hvilke faktorer påvirker øvelsesopbygningen ? Hvordan går man systematisk frem ift. disse faktorer ? Hvordan skal man rette en øvelse, man ikke er tilfreds med ? At teste og træne, - hvornår gør man hvad?

Det er ikke et "must" forudgående at have deltaget i de 2 foredrag "God Ejer-God Hund" og "Succesfuld Træning".

Aftenen slutter af med en eller flere spørgerunder.

En aften hvor vi hygger i hundens tegn. Max 8 deltagere ( først til mølle ).

Pris : kr. 275 pr. pers.  Sted : Elmevænget 22, Sorø

Varighed : 3 timer


HELDAGSKURSER

Seminar i Pack Bonding ( 2 dages kursus )


Dag 1 : Pack Bonding 1. del


Indhold

1)  Hukommelsesspor, - kemien bag indlæring 

2) Sikkert Indkald 

3) Basal kommunikation mellem hund og ejer

4) Psykologien bag grænsesætning

5) Praktisk træning af indkald & den daglige gåturHer lærer du at få en bedre kontakt med din hund, - lærer din hund at kunne slappe af og være tryg ift. andre hunde. Du lærer, hvordan du kan arbejde med din hund i andre hundes nærvær, - hvordan du i ro og mag kan passere fremmede hunde. Du lærer i praksis at sætte grænser for din hund. Du lærer at gå tur med din hund på en afslappet måde, og du lærer, hvordan du dagligt skal arbejde med din hund, så den får et sikkert indkald.2. dag : Pack Bonding 2. del.


Indhold

1)  Lederskab/Venskab/Forældreskab eller den ansvarlige ejer

2) Relationsbetinget adfærd og Relationsopbygning 

3)  Indlæringens love

4)  Aktive & passive øvelser

5) Øvelser og Øvelsesopbygning

6) Praktisk træning med gængse øvelser

7) Belønningsmetoder 


Her bygges videre på de kundskaber og den viden, som du og din hund fik på 1. del. Her lærer du også, hvordan du benytter din hunds drifter i træningen. Du lærer at bygge øvelser op fra start til stabil færdighed. Du lærer om forskellige belønningsmåder og -teknikker, - og hvordan leg & læring hænger sammen.


Begge dage vil bestå af en blanding af teoretisk undervisning og praktisk træning. Alt foregår i coronatider udenfor. Man skal være forberedt på, at hundene under teorien skal kunne opholde sig i bilen. 

Sted : Sorø ( nærmere oplysninger ved tilmelding )

Pris : 1700 kr. ( 1 person m. hund samlet for begge dage, - ægtefælle/partner 850 kr. )

1000 kr. ( 1 person m. hund for 1 dag, - ægtefælle / partner 500 kr. )

"Sikkert Indkald" ( Heldagskursus )
- det er helt sikkert.......... i teori & praksis

Hvorfor mon din hund ikke kommer, når du kalder? Hvorfor kommer den først, når den HAR været henne og hilse på fremmede hunde /fremmede mennesker etc? Er du én af de, som svarer .............."Min hund kommer, når jeg kalder....altsåååå, bare ikke når der er andre hunde/joggere/legende børn/fugle osv.".

Er du én af dem, som slår dig til tåls med, at "alle andre kan jo heller ikke"? Eller bortforklarer du din hunds manglende lydhørhed med "Sådan er denne race" eller "Ingen kan have fuld kontrol over en hund"?

Har du fået fortalt, at årsagen til, at din hund ikke kommer ved kald, er, at......."den er i lømmel-/trodsalderen" eller "den lider af hormonbetinget stress"?

Ja, - undskyldningerne er mangfoldige, - MEN ......kunne du tænke dig at lære noget mere og noget andet? Noget, der virker?

Så har du muligheden nu. Al undervisning foregår ude.

Dato : Kommer senere
Tid    : Kl. 10 - ca. 15
Sted  : Sorø ( nærmere info ved tilmelding )
Pris   : 950 kr.
Bindende tilmelding