HUNDE-PSYKOLOGEN.DK

SOR Hundeskole har med jævne mellemrum gæste-foredragsholdere, som er specialister indenfor deres område i hundeverdenen.


SOR Hundeskole arranger.......


HALVDAGS-APPORTERINGSKURSUS
- for den jagtglade familiehund
v/ Jagthundeinstruktør & opdrætter Tanja Thorsen

www.flatworkers.dk

Dato kommer snart
kl. 10 - 14Har du en ivrig og energisk jagthund, - raceren eller blandigshund, som elsker at  have ting i munden?
Eller har du en dejlig familiehund, som er en jagthunderace, men som ikke bruges til jagt?
Er du bare nysgerrig efter at vide, hvordan du i dagligdagen kan aktivere din hund på en måde, som taler til dens medfødte egenskaber?

Uanset om du bruger din jagthund/jagthundeblanding til apportering eller ej, kan du få stor glæde af dette halvdagskursus i resten af din hunds liv!

Hunde har som bekendt godt af at blive brugt til dét, de oprindeligt er opdrættet til. 80 % af adfærdsproblemer hos hunde er forårsaget af understimulation, og hunde bliver bedst stimuleret, såfremt vi tager hensyn til, hvad hunden oprindeligt er opdrættet til.
 Så om træningen er for sjov eller for alvor er i hundens øjne ligegyldigt - bare den jævnligt får lov. Det vil give den en større tilfredshed, - og du vil opleve en mere afbalanceret og harmonisk hund, som får en bedre lydighed og lydhørhed i dagligdagen, - som slapper mere af.

Apportering er ikke bare en hente/bringe-diciplin. Du vil på dette heldagskursus blive introduceret til apporteringen og den tilhørende lydighed på bedste og  mest hundevenlige facon, og du vil lære meget mere om lige præcis DIN hund.


Tilmelding senest fredag d. XX. xxxx
info@hundeskole.dk
5783 4661


Tanja med Ted

SOR Hundeskole arrangerede...........

Apporterings-foredrag v/ Tanja Thorsen  

Dette er selvsagt et foredrag om apportering for jagt-interesserede eller folk, som er interesserede i at aktivere deres jagt-familie-hund med dét, som hunden oprindeligt er blevet avlet til.


Tanja opdrætter flatcoated retriever og jagt-labradors under Kennel Flat Workers. Læs om hende på hendes omfattende hjemmeside  
www.flatworkers.dk


Tanja er en erfaren hundefører og har været med på almindelige jagter såvel som Kongejagter med sine dygtige apportører, så hun har meget erfaring at give af.

Foredraget er tilegnet begyndere og lettere øvede.


Tanja leverede er flot, flot foredrag om opstarten af en god apporterende jagthund! Et foredrag, som fortjener stor ros og anerkendelse, og som vidnede om en stor erfaring og viden på området. Stor tak til Tanja og hendes 2 dejlige demonstrationshunde, labradoren Ted og flatteren Fellow!

....og med Fellow.