HUNDE-PSYKOLOGEN.DK

Jeg kører ofte ud ...

- til besøg i hjemmet med privatundervisning / adfærdsbehandling

Ønsker man privatundervisning eller konsultationer, kører jeg gerne over hele landet.

Foredrag afholdes jævnligt, - alle er velkomne

 

En typisk foredragssituation, som er en del af mit job.

Kurser & holdundervisning

En velkendt situation fra træningspladsen, hvor min ene hund ligger afdækket, mens jeg demonstrerer en detalje for kursisterne med min anden.

Feed Back

At observere hundeejeren og give detaljerede tips er en stor del af mit arbejde.

Mit navn er Lise Lindegaard Andersen. Jeg er hundeadfærdsspecialist og -instruktør, og jeg bor i det naturskønne Sorø. Jeg er indehaver af Trænings- og Adfærdscentret SOR Hundeskole, som pt. er så omfattende, at mine afdelinger i Næstved, Stenlille og Holbæk står på "stand by". 

Jeg  har arbejdet professionelt med hunde og ejere siden ´82, hvor jeg påbegyndte min uddannelse som adfærdsspecialist, og jeg har siden ´92  haft egen hundeskole.  Du kan læse meget mere om SOR Hundeskole, mit "hunde-CV" og min metode "Pack Bonding", - intelligent træning og adfærdsbehandling på  www.hundeskole.dk  samt på denne hjemmeside under SOR Hundeskole. Følg også gerne med i SOR Hundeskole på Facebook.


Privat har jeg før haft schæferhunde, men har pt. min 2. og 3. belgiske malinois. 

Malinoisen er mit valg af hund, da den er en udpræget og eminent brugshunderace, for  ud  over mit arbejde som instruktør og adfærdsspecialist, er min altoverskyggende hobby nemlig brugshundetræning, hvor jeg dyrker IGP ( før benævnt IPO ), - et brugshundeprogram bestående af tre dicipliner; spor, lydighed og forsvarsarbejde.

 

Målet med denne hjemmeside var oprindeligt at beskrive min forhenværende schæferhund, Nimbus´udvikling fra hvalp til voksen, både for min egen skyld, men også for at evt. læsere kunne blive inspireret og guidet en smule i opdragelsen og træningen af deres egen hund.

Efterhånden har hjemmesiden udviklet sig til at indeholde meget mere end lige det, så vær velkommen til at find dét, som interesserer dig.

Rigtig god fornøjelse 🙂