Standardside

Working Malinois Krabat ( 8 uger på foto )

Krabat er født d. 6. september 2022.

Han er efter Working Malinois Daya ( mor ) og Rendez Vou Version Malines.

Krabat er købt for at blive min nye konkurrencehund i IGP, som er et internationalt brugshundeprogram omhandlende (A) spor / (B) lydighed og (C) forsvarsarbejde.

Han er efter meget stærke brugslinier. Særligt hans far har fået international opmærksomhed. Den berømte amerikanske kennel Ot Vitoshia Malinois v/ Ivan Balabanov, 2 x Verdensmester har i år benyttet Rendez Vou Version Malines i sit opdræt, - og vores nordiske Mia Skogster ( Finland ), 3 x Verdensmester, har gjort det samme og har valgt sin nye konkurrencehund efter denne hanhund.

Men at have en god afstamning er ikke det samme, som at være garanteret succes. 

Det tager mindst 3 år at uddanne en god konkurrence IGP-hund, hvis man vel at mærke også har gode træningskammerater bag sig.

Særligt i forsvarsarbejde er man afhængig af en dygtig indlæringsfigurant.

Fra dag ét starter træningen med at forme hunden, så den udvikler sig til at blive en stærk, selvsikker, tillidsfuld, harmonisk hund i krop og sjæl.

Jeg sammenligner altid denne opgave med at skulle træne en top-idrætsmand op.

Målet er en hund, som har en powerfuld fysisk krop, - udholdende, veltrimmet, afbalanceret i hver en muskel samtidig med, at hunden kender sine opgaver, forstår øvelserne til perfektion og er lige stærk i alle 3 dicipliner.

Der er ingen tid at spilde. Min hund er min hobby 🤩

Working Malinois Daya, - mor til Krabat
Rendez Vou Version Maline, - far til Krabat
Rendez Vou Version Maline, - i aktion.